top of page

25è Cros de Sant Cugat

Un Any més l’Avenç participa al Cros
CIUTAT de SANT CUGAT.

El passat diumenge 12 de novembre es va celebrar el 25è Cros Ciutat de Sant Cugat, una competició esportiva que al llarg dels anys s’ha convertit a tots els nivells en l’activitat esportiva estrella del municipi.

Tot i el seu format competitiu, és una prova familiar que es consolida com una autèntica festa de l’esport.
Durant tot el matí del diumenge es desenvolupen un total de 18 curses (separades per les diferents categories d’edats i sexe), i que engloben totes les edats, convertint el Parc de la Pollancreda en tot un gran esdeveniment esportiu i social del municipi.
250 alumnes de l’escola hi van participar i van gaudir d’un matí extraordinari fent esport.

Els entrenadors de la secció d’atletisme de l’escola van ajudar, durant la jornada, a coordinar l’acollida dels participants i animant-los durant la cursa.

Volem destacar la tercer posició en categoria Aleví de l’Oriol Baya, la 2a i tercera posició de categoria Infantil d’en Tomàs Navarro i en Jordi Mateos que ens van fer guanyar també, la classificació per equips de la categoria; i les tres posicions del podi de la categoria Juvenil aconseguides per L’Enric Mateos, en Guillem Casanovas i l’Aleix Llorenç, tres exalumnes de l’Escola.

Menció especial per el nostre professor i tutor de secundària Xavi Fermoso, que va fer medalla de bronze, 3r al podi, en la categoria Popular/Adults.

Un any més l’Avenç participa amb èxit al Cros Ciutat de Sant Cugat.

WhatsApp Image 2023-11-15 at 16.49_edited.png
bottom of page