top of page
.jpg

Què és per a tu un bon amic o amiga?

L'Ona, la Nora i la Júlia s'han estrenat aquest curs amb la llibreta de relats curts. Comparteixen amb nosaltres què és per a elles un bon amic o amiga. Moltes gràcies noies! 

relats curts

"Si tens un amic tens un tresor molt i molt gran. Si l'abandones, no només estaràs trist, sinó que no tindràs la mateixa alegria. Un amic sempre t'ajuda quan estàs trista i quan tens un problema, sinó, no és un amic de veritat. Els amic també celebren les festes i bones notícies amb tu."

3d38b3_fbcb962b86544f91aa9e48eb77617dd0~mv2.jpg

"Per a mi, un bon amic és algú que t'estima, que pensa bé de tu, es preocupa per tu, li pots explicar la teva vida i molt més. Jo tinc una molt bona amiga que em va fer un regal molt bonic, és amable amb mi, s'ha sacrificat moltes vegades per mi i em deixa les seves coses. Jo també l'acompanyo a ella sempre en els moments dolents."

"Per a mi, una bona amiga és qui t'estima, t'ajuda quan et fan mal i et fa riure sempre que pot. Algú amb qui gairebé no t'enfades mai. Jo crec que l'amistat és important perquè sinó no tindries amics, i sense amics no seria igual. És molt important ser bona persona perquè sinó la gent no voldrà jugar amb tu ni ser la teva amiga."

photo1698952686.jpeg

"Les convivències han anat molt bé, tot i que molts es van posar malalts. Hem parlat i après moltes coses de la Patum i hem fet moltes activitats. Com per exemple, el dimecres que ens van visitar uns patumaires i vam poder fer una petita festa de la Patum allà mateix. Van portar una Guita i la vam poder portar nosaltres! Vam poder fer el ball de les masses. La Patum és una festa molt coneguda de Berga que es celebra a principis de maig/finals de juny en una plaça que és molt petita. Espero poder-hi anar alguna vegada."

"El primer dia de les convis vam anar al museu de la Patum a Berga, i el Jordi ens va ensenyar tots els personatges que formen part de la Patum.  El que més ens va agradar va ser la Guita grossa. Els altres personatges eren: els nans nous. els vells, l'àliga, la guita xica i els gegants. Em va agradar molt i a més també vam poder tenir una guita a la casa de les Vinyes! Vam aprendre moltes danses tradicionals de la Patum i vam fer un ple amb bengales!"

Les convivències de 3r de primària:
La Patum

relats curts

L'Ona i l'Aniol comparteixen amb nosaltres un relat curt sobre les colònies que van tenir lloc la setmana passada

bottom of page