top of page

LA CARME SÀNCHEZ SE'NS JUBILA
Una vida dedicada a l'Avenç!

Avui l'hem acomiadat. Sí! Ho hem fet amb sentiments de gratitud i admiració vers una persona extraordinària que ha marcat la vida de tants: la Carme. Després de més de 40 anys de dedicació apassionada a aquesta meravellosa escola, la Carme ha decidit emprendre un nou capítol en la seva vida, la jubilació.

És difícil expressar amb paraules la importància de la Carme en aquesta comunitat educativa. Ella no només ha sigut una mestra, sinó una guia, una confident, i una font inesgotable de suport per a tots nosaltres. La seva dedicació i compromís amb els nens i nenes han estat un exemple. 

La Carme no és només una gran treballadora, sinó que la seva energia i entusiasme han estat contagiosos. Ha demostrat resiliència enfrontant els desafiaments, convertint-los en oportunitats d'aprenentatge i creixement. La seva afabilitat i paciència han creat un ambient càlid i acollidor a l'Avenç, fent que cada nen i nena se senti com a casa.

Aquesta escola no seria la mateixa sense la Carme, i tots sabem que el seu llegat perdurarà més enllà dels llibres i les aules. Les seves lliçons de vida, la seva dedicació a l'educació i la seva capacitat d'inspirar seguiran sent fonts d'inspiració.

Carme, ara que et jubiles, recorda que l'Avenç sempre serà casa teva.

Has deixat petjada en les vides dels qui hem pogut compartir temps amb tu. Que aquest nou capítol et porti tanta alegria i satisfacció com has donat als altres.

Sigues molt feliç! T'ho mereixes.

WhatsApp Image 2024-01-31 at 18.10_edited.jpg

RECUPEREM L'ENTREVISTA!
3 DE DESEMBRE DE 2020!

gràcies!

XOCOLATADA.png

L'AFA ens convida a... "Muntar un bon cacau!"

Divendres 16 de febrer
a 3/4 de 5 de la tarda

.jpg

L'entrevista de la setmana

Sara Williams

Guides & teachers_edited.png

No us podeu perdre l'entrevista d'aquesta setmana! Els nens de 6è de primària parlen amb la Sara Williams, coordinadora del Centre d'Idiomes de Cim d'Estela. 

La Sara acaba de tornar d'una experiència fantàstica a l'Àfrica on ha viscut grans moments i ha après moltes coses. 

Ens ho explica tot a l'entrevista!

photo1706692957.jpeg

El passat divendres 26 de gener, els nens i nenes de I5 van preparar, amb molta cura, una exposició per compartir amb les famílies tot el que han après al llarg del seu projecte sobre els arbres.

Landart, un bosc de fang, quadres cooperatius, dibuixos d'observació al natural... 

TERRITORI
INFANTIL!

30 de gener de 2024

Celebrem el dia escolar de la no-violència i la pau! 

Per fer-ho, vam preparar diferents tallers (música, art, servei-aprenentatge, dansa...) per treballar la importància d'aquest dia i gaudir tots junts.

L'Aniol, ens explica en aquest relat com va viure aquest dia:

“DENIP significa “dia escolar de la no violència i la pau”. Aquest dia el celebrem a l’escola per demanar al món la pau. És un dia en el que em sento molt alegre perquè m’agrada molt quan tota l’escola treballa en grups barrejats de tots els cursos. Ens han ensenyat la cançó
“Eso que tu me das” de Jarabe de Palo, hem fet molts tallers i tots m’han agradat molt, però el que més m’ha agradat és aprendre aquesta cançó.
He après que la pau és molt important i que no només és un dia de la pau; la pau hi ha de ser tots els dies.”

photo1706797192_edited_edited.jpg

By Hugo C.

denip_logo-denip-text-colors-e1642439184399.png

Recomanem

baixa (3).png

La Carolina i la Clàudia, aquesta setmana ens porten una recomanació literària ben especial. Una representació gràfica de la cançó "Imagine". 

Un àlbum il·lustrat que ens evoca a aquella pau que tots i totes volem i lluitem per aconseguir.

Racons d'escola

La Berta, la Gala, Aldara, Martina i Gala estrenen nova secció: Racons d'escola. A poc a poc ens anirá ensenyant els diferents espais de la nostra estimada escola! 

No us ho perdeu!

balance-6815204_1280.jpg

L'Aniol de 3r de primària ens fa arribar un vídeo on ens ensenya una reacció en cadena que ha preparat des de casa!

Una passada!

Moltes gràcies Aniol!

EQUILIBRI

the-ball-488709_1280.jpg

El Clàssic

bb8f9956d1892f6ac5fd5c6650fbc218_edited.png

El clàssic al Tot Avenç! En Lucas, en Pau i l'Isaac de 3r de primària ens fan arribar l'enquesta de la setmana. Aquesta vegada amb una pregunta futbolística!

I vosaltres, sou més del Barça o del Madrid?

istockphoto-486407806-612x612.jpg

This week we have very important news!

The Prep II group from extracurricular english sends us a very important information about the climate change in Madagascar.

Dont' miss it!

IMPORTANT NEWS!

TOT
ESPORT

En Teo, en Nil i en Nicolàs de 6è de primària ens porten un informatiu esportiu! 

No us ho perdeu perquè són uns grans professionals!

Moltes gràcies!

bottom of page