Voleu aprendre una mica d’alemany? A 4t d’ESO, per estudiar la gramàtica ens hem proposat fer un vídeo didàctic per compartir entre companys. D'aquesta manera hem generat un recurs pel departament d´alemany que es podrà fer servir amb la metodologia FLIPPED CLASSROOM en el futur.

Parlem alemany!

4t ESO

Parlem alemany!

4t ESO

"L'atrapa conills"

Heu jugat mai al joc de "l'atrapa conills"? Les nenes i nens de 2n de primària han après aquest joc a Educació física i els hi ha agradat tant que volen compartir-lo amb tots nosaltres.

Qui s'anima a jugar-hi?

Joguines i engranantges

Aprenem

Els nens i nenes de 1r de Primària, des de l’ABP “Joguines i engranatges” d’_Kósmos, hem creat uns jocs de taula per l’aula. Ho hem fet en grups i aquí podeu veure tot el procés!

2n primària

Descobrim i aprenem sobre els transports sostenibles amb el nostre cos!​​

Infantil P4

Els nens i nenes de 4 anys s'inicien en la lectoescriptura de moltes maneres diferents. Aquí en teniu un exemple:

P4 Fem de cambrers.JPG
ESOBO.png

Aprendre els accents a ritme de RAP! Segona part

Just abans d’anar de vacances de Nadal us vam ensenyar el vídeo que havia preparat la classe de 2C per explicar l’accentuació treballada a català, aquí us presentem els vídeos que han fet 2A i 2B.

PROJECTE ESO:

LA PISTA DE BÀSQUET!

2ª part

Els alumnes de 2n de Secundària hem mesurat la pista de bàsquet i hem calculat el perímetre i l’àrea per esbrinat quants pots de pintura necessitaria l’Adolf per pintar-la, voleu veure la segona part de com ho hem calculat? Mireu aquest vídeo!

Les plantes i els arbres

de Cicle Mitjà! 

L'Aníbal, la Valentina, en Pol, en Nacho, la Victòria, en Marc, l'Ainhoa i en Bruno de 3r A ens han volgut regalat aquest vídeo on ens  expliquen com són els nous arbres que hem plantat a l'escola. També, com a bons botànics i botàniques ens apropen a les plantes que han de cuidar al hall de Cicle Mitjà! Un vídeo fet i editat totalment per la canalla!

Xarranca!

Millor que la Play! 

xarranca_edited.jpg

A Parvulari no necessitem gaires coses per gaudir del joc!

Antic? No!!!! Actual!!!!

Mireu!...mireu...

Fem de felins!

2n de Primària 

A Cicle Inicial no ens estem de res!

T'agadaria ser ràpid com un guepard?

Ferotge com un tigre de Bengala?

Astut com un lleó?

Suau com un gatet?

Doncs això necessita entrenament!

Mira el vídeo, mira!!!

baixa.jfif

PROJECTE ESO:

LA PISTA DE BÀSQUET!

Aquesta és la primera de les dues publicacions que farem sobre un projecte de matemàtiques que estem fent a 2n d’ESO que consisteix en mesurar la pista de bàsquet del pati per calcular l’àrea i el perímetre i així descobrir quanta pintura serà necessària per repintar-la i quants diners costarà. Aquí teniu la primera presentació i en unes dues setmanes, publicarem la segona part.

Llengua catalana + :Kósmos= Creativitat incontrolada!

En aquest vídeo  les nenes i els nens de 3r ens expliquen com rdtan fent contes de ciènia!! No és fàcil!!!! PErò ho aconseguiran! Mireu...mireu...

 COM ES FA UN CONTE DE CIÈNCIA? 

GAUDIM FENT  MÚSICA!

Els nens i nenes de 5è i 6è aprenem música, acompanyant el cant i les audicions amb instruments d'orff i de percussió.

Ens organitzem en petits grups de treball cooperatius i practiquem noves cançons i audicions, no us penseu que és senzill, eh!

Esperem que gaudiu dels nostre videos.

top_edited.jpg

Top Tecnologies

Trends

heart-1776746_1920_edited.png
Aprenem!

Quines són les tecnologies més punteres? Com canviaran el món els propers anys? Els alumnes de 2n ESO C han fet una recerca de les noves tecnologies que marcaran la dècada 2020-2030, algunes ja són ben bé quasi una realitat. Han seleccionat aquestes 12, us en fan un breu resum i us ho il·lustren amb una imatge que si la cliqueu podeu accedir a més informació. Aquest treball l’han realitzat l’Aleix L, el Marc G, la Lucia P i la Jana T.

expositiu_edited.jpg
heart-1776746_1920_edited.png

El texto

expositivo

Aprenem!

Sabeu que hi ha textos expositius de caracter divulgatiu i d'altres de caracter especialitzat? Doncs...

La Gina, la June i la Jana, de 2n d'ESO ens han preparat un .pdf on expliquen com és un text expositiu. Ho han treballat des de l'àrea de Llengua Castellana. No us el perdeu. Hi ha molta feina darrere d'aquesta proposta!

Gràcies!