baixa.jfif

PROJECTE ESO

LA PISTA DE BÀSQUET!

Aquesta és la primera de les dues publicacions que farem sobre un projecte de matemàtiques que estem fent a 2n d’ESO que consisteix en mesurar la pista de bàsquet del pati per calcular l’àrea i el perímetre i així descobrir quanta pintura serà necessària per repintar-la i quants diners costarà. Aquí teniu la primera presentació i en unes dues setmanes, publicarem la segona part.

 COM ES FA UN CONTE DE CIÈNCIA? 

Llengua catalana + :Kósmos= Creativitat incontrolada!

En aquest vídeo  les nenes i els nens de 3r ens expliquen com rdtan fent contes de ciènia!! No és fàcil!!!! PErò ho aconseguiran! Mireu...mireu...

GAUDIM FENT  MÚSICA!

Els nens i nenes de 5è i 6è aprenem música, acompanyant el cant i les audicions amb instruments d'orff i de percussió.

Ens organitzem en petits grups de treball cooperatius i practiquem noves cançons i audicions, no us penseu que és senzill, eh!

Esperem que gaudiu dels nostre videos.

top_edited.jpg

Top Tecnologies

Trends

heart-1776746_1920_edited.png
Aprenem!

Quines són les tecnologies més punteres? Com canviaran el món els propers anys? Els alumnes de 2n ESO C han fet una recerca de les noves tecnologies que marcaran la dècada 2020-2030, algunes ja són ben bé quasi una realitat. Han seleccionat aquestes 12, us en fan un breu resum i us ho il·lustren amb una imatge que si la cliqueu podeu accedir a més informació. Aquest treball l’han realitzat l’Aleix L, el Marc G, la Lucia P i la Jana T.

expositiu_edited.jpg
heart-1776746_1920_edited.png

El texto

expositivo

Aprenem!

Sabeu que hi ha textos expositius de caracter divulgatiu i d'altres de caracter especialitzat? Doncs...

La Gina, la June i la Jana, de 2n d'ESO ens han preparat un .pdf on expliquen com és un text expositiu. Ho han treballat des de l'àrea de Llengua Castellana. No us el perdeu. Hi ha molta feina darrere d'aquesta proposta!

Gràcies!