top of page

Voleu saber una curiositat sobre els
mocs?

Els nens i nenes de 5è de primària estan treballant i aprenent molt sobre els fongs a _Kósmos. Treballant amb grups d'experts, per a després poder compartir-ho amb el grup classe, s'organitzen per poder aprofundir sobre un aspecte en concret. En aquest vídeo ens ho expliquen! No us el perdeu, perquè a més a més, han descobert una curiositat sobre els mocs!

Aprenem!

Coneixem realment
l'escola?

Sabíeu que l'escola funciona des del 1974? Qui hi havia als edificis en els seus inicis? Els nens i nenes de 1r de primària estan aprenent i descobrint moltes coses sobre com és la seva escola i els seus orígens. La Carme, que hi és des dels seus inicis ens ha vingut a explicar coses molt interessants.

.jpeg

Sardanes a
l'Avenç!

Cada any se celebra la capitalitat de la sardana en una ciutat catalana triada per a aquest esdeveniment, i aquest 2023, Sant Cugat és la capital escollida. La sardana és la nostra dansa tradicional que es caracteritza per la seva elegància i simbolisme. És una expressió artística que forma part del patrimoni cultural de Catalunya durant segles i s'ha convertit en un senyal d'identitat. La capitalitat és una ocasió especial per poder ensenyar als nostres infants aquesta dansa. Els nens i nenes de 2n de Primària van participar ahir dimecres 8 de novembre en un taller portat a terme per l'associació sardanista de Sant Cugat del Vallès. El dimecres 15 de novembre ho faran els alumnes de 1r i 3r de Primària.

.png

Mireu el vídeo!

CICLE INICIAL

red-leaves-7570179_1280.jpg

La Clàudia, una gran escriptora, ens comparteix aquesta poesia que ha creat ella mateixa sobre la tardor.

Bravo Clàudia!

La tardor

Pares i mares,

ja és la tardor.

Les fulles cauen amb música

mentre ballen.

Són grogues i marrons,

algunes són taronges.

Els arbres es queden pelats

i el terra sembla una piscina.

Clàudia Casanova

images (1).jpeg

...DEL ROMÀNIC A LA SIMETRIA ANIMAL!

Els alumnes de 1r de Secundària han visitat avui el Museu de Ciències Naturals en relació a la matèria de Biologia i Geologia. Han fet una activitat sobre els éssers vius i els diferents regnes.

Els alumnes de 2n de Secundària van visitar el passat divendres 3 de novembre el Museu Nacional d'Art de Catalunya MNAC en relació a la matèria de socials visitant les exposicions de l'Art Romànic i el Gòtic

l'eso surt al carrer!

football-pitch-320100_1280.jpg

Ens agrada el fútbol

6 skills

En Santi i en Pere són uns grans aficionats del futbol i ens han preparat aquests vídeo on podem aprendre 6 "skills" d'aquest esport. 

Gràcies nois!

112252_edited_edited_edited.png
115560_edited.png
xylophone-5229712_1280_edited.png

"Ja ha arribat la tardor" 
Versió dels nens i nenes de 2n de primària

Aprenem

Els nens i nenes de 2n de primària han escrit i composat unes cançons sobre la tardor.

No us ho perdeu.

Gràcies artistes!

bottom of page