venim de

l'hort!

nova secció!

Una nova secció on us anirem mostrant tota la nostra feina com horticultores i horticultors!

El temps dedicat a l’hort de l’escola, és la manera més adient d’oferir a l’alumnat una educació ambiental, basada en la cura, el respecte i la defensa de la natura.

L’hort aporta una sèrie d’experiències gratificants, enriquidores i úniques per a l’alumnat, però també per al professorat, com poden ser cavar, regar, sembrar, observar cucs de terra, etc. adaptades a tots els interessos de l’alumnat que, a la vegada, les podem utilitzar com a recurs perquè aprenguin continguts curriculars d’altres àmbits (coneixement del medi, llengua, educació artística, matemàtiques, educació física).

A banda de l’aprenentatge conceptual, l’hort ofereix un context idoni per aprendre a pensar, per educar-se emocionalment i per aprendre habilitats socials mitjançant una metodologia activa i vivencial. 

Els i les alumnes de primer de primària hem anat a conèixer la nostra parcel.la de l’hort.  Us en volem fer cinc cèntims i us anirem informant de les notícies del desenvolupament del projecte.

A hores d’ara hem plantat faves, raves, pèsols, cols, remolatxes, bledes i pastanagues. Hem regat i hem col·locat uns rètols explicant el que hi ha.