Buscar
  • Tot Avenç

RELATS DE CONVIVÈNCIES

A la nostra llibreta de relats curts de 4t hi han aparegut aquests dos textos de la Mar i la Laia on expliquen algunes de les activitats que van fer.

Ja fa dies de la convis... però segur que s'ho van passar d'allò més bé quan ens ho expliquen amb tanta passió!


El dilluns 18 d´octubre vam anar a les Vinyes de Vilamarí i vam tornar el dia 22 d´octubre. Hi vam anar tot 4rt, el A, el B i el C. A les Vinyes de Vilamarí tot està ple de natura i llibertat. El menjar m’encanta , sobretot el frankfurt amb les patates xips . Vam fer una excursió a Àvia caminant i també una altra excursió als gorcs . A la nit fèiem jocs de nit, com atrapa la bandera. El que més em va agradar va ser veure Saturn, però també m’hauria agradat veure Júpiter. Va ser molt interessant.
Mar


Del 18 al 22 d’octubre vam anar de colònies a les Vinyes de Vilamarí. Hi vam anar amb tot 4t. Dijous vam anar d’excursió a un poble que es diu Àvia i vam fer un pic-nic, i dimecres vam fer una petita excursió a uns gorcs i vam fer un vaixell. Dimecres pel mati vam fer una jornada esportiva i em va agradar molt. Dormia amb la Rita, la Júlia i la Nina, al menjador esmorzava, dinava i sopava amb la Clara, la Júlia, l’Enric, el Rio i el Nico. A l’anada vaig anar amb la Clara i a la tornada vaig anar amb la Júlia. Al pati fèiem cabanes, parlàvem, jugàvem, ballàvem etc. I finalment el que més em va agradar va ser la “disco” que vam fer l’última nit. Vam ballar molt i també vam cantar molt. M’ho

he passat molt be!

Laia15 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo