light-4175170_1920.jpg

postals

de 

nadal

musicals

Un repte interdisciplinar!

christmas-1893401_1280_edited.png

Us presentem una proposta creada i dirigida des del Departament de Música d'ESO on les nenes i els nens de 1r han pogut felicitar el Nadal d'una manera creativa i divertida.

Vídeo, composició musical i disseny gràfic han estat les eines utilitzades!!

Us ho perdreu!!

Si cliqueu sobre la imatge o l'arbre de color gris hi trobareu alguns exemples d'aquestes postals tan i tan espectaculars així com la programació que ha guiat tot el procés!

Des de TOT AVENÇ volem demanar disculpes per no poder publicar totes i cadascuna de les postals. 

Seguim!

La programació d'en joan!

joan_edited.jpg

Aquesta nova tasca serà un projecte una mica més llarg que els que hem fet fins ara. Crearem una postal de Nadal musical.  Serà una practica laboriosa però també molt entretinguda i a més a més quan acabeu tindreu una postal personalitzada que podreu enviar als vostres familiars. Per un familiar (avis, pares, tutors, cosins etc...) sempre fa molta il.lusió rebre un detall però en un any com aquests en que potser no ens podrem reunir tots els que voldríem per les festes crec que encara serà molt més especial.  El projecte tindrà tres fases:
1. Seqüenciarem la partitura que us he enviat amb el garageband, podeu triar qualsevol de les tres. Podeu escollir els instruments que vulgueu i també el tempo que vulgueu. Hi ha d'haver un instrument que faci la melodia i un altre que faci els acords. També hi has d'afegir una bateria.
2. Has d'enregistrar-te la veu cantant la tornada, ho has de fer escoltant amb auricular el que has seqüenciat i cantant pel mateix micro que que ja està incorporat. Un cop hagis enregistrat la veu podràs afegir-hi efectes com autotune, chorus, doble voice...
3. Farem unes 10 fotos vostres a l'escola, quan ho fem podem portar algun petit objecte nadalenc de casa. Amb aquestes fotos i l'audio que ja haureu creat muntareu un vídeo amb el programa Imovie.  Heu d'enllaçar les fotos, podeu utilitzar efectes de transicions i heu de posar un text felicitant el Nadal. El text pot estar amb l'idioma que vulgueu.

tió.jfif

El Tió ja ha arribat!!

Ni la COVID, ni el fred....ningú ens farà perdre les nostres tradicions!

El Tió ja ha arribat a Parvulari i l'hem anat a buscar!

L'haurem trobat??

tio2.jpg
.jpg

Com guarnir

un arbre de Nadal!

Vols saber què necessites per guarnir el teu arbre de Nadal?

No et perdis el vídeo que ens ha fet arribar l'Ainhoa!

christmas-1893401_1280.png
christmas-1893401_1280.png
christmas-1893401_1280.png